Algemeen

Wij hebben zelf onze schaduwsoftware ontwikkeld. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om een aantal dingen geautomatiseerd te doen, waardoor er tijdwinst optreed. Die winst steken we niet in eigen zak, maar gebruiken we om de prijs laag te houden.

Hoewel wij in basis een gestandaardiseerde digitale versie van de schaduwstudie leveren, kunnen wij aanvullend ook een analoge versie leveren. Wij doen dit op basis van de schaduwsimulator. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we hier zelfs een uitgebreid rapport van maken met conclusies en/of aanbevelingen.

Onze levertijd is sterk afhankelijk van de drukte op dat moment en de grootte van het project. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen na akkoord de schaduwsimulator te leveren.


In principe maken wij altijd het 3D model. Dit is om er zeker van te zijn dat alles voldoet aan de kwaliteitseisen die wij hieraan stellen. Mocht je er echt op staan, dan kunnen we in overleg bekijken of er mogelijkheden zijn om een bestaand 3D model te gebruiken. In al deze gevallen zullen wij niet verantwoordelijk zijn voor het functioneren van het 3D model in de schaduwsimulator.

Op onze website zal je zien dat we de namen schaduwstudie en bezonningsstudie door elkaar gebruiken. Feitelijk zijn beide precies hetzelfde. Simpel gezegd bestaat het hele heelal uit schaduw en zijn er sterren zoals onze zon die licht geven. Sommigen willen weten waar de zon schijnt en anderen willen weten waar de schaduw zich bevindt. Over beide namen is dus wat te zeggen. Of het glas half vol of half leeg is laten we aan jou.

Schaduwsimulator

Het verschil tussen bestaande en nieuwe situatie wordt weergegeven als rode schaduw. Zo is in één oogopslag te zien hoe groot het schaduweffect is van de nieuwe situatie.

Onze schaduwsimulator is een geavanceerde software en werkt alleen correct met WebGL 2.0. Oudere browsers ondersteunen dit niet. Wij bieden ondersteuning voor Mozilla Firefox vanaf versie 52 of Google Chrome vanaf versie 57 via een desktop. Mocht er toch onverhoopt iets niet goed functioneren, dan adviseren wij om via de helpdesk in het programma of anders via een email het probleem met ons te delen.

Nee niet op elk apparaat. Wij bieden enkel ondersteuning voor Mozilla Firefox vanaf versie 52 of Google Chrome vanaf versie 57. Deze moet draaien op een desktop (vaste computer of laptop). Mocht het nodig zijn, dan kunnen we u ook een aanbieding doen om deze op een ander platform te laten functioneren. Neem hiervoor contact met ons op.

In basis bieden we een ondersteuning van minimaal 3 maanden vanaf het moment van publiceren. In deze periode ben je verzekerd van een goed werkende schaduwsimulator. Daarnaast blijft de schaduwsimulator minimaal 2 jaar beschikbaar op je persoonlijke dashboard.