Verschillen in bezonning snel duidelijk

In veel schaduwstudies worden twee verschillende afbeeldingen gebruikt om de situatie te vergelijken. Het is hierbij vaak zoeken naar de verschillen en het is ook niet heel duidelijk welke schaduw waar afkomstig van is. Dit maakt het onduidelijk en daarmee ook onnauwkeurig.

ouderwetse bezonningsstudie plaatjes vergelijken

Wij hebben een krachtige oplossing bedacht. In onze interactieve schaduwsimulator combineren wij verschillende situaties en plaatsen deze in hetzelfde 3D model. Daarbij geven wij het te vergelijken object in rood aan. De schaduw van enkel en alleen dit object wordt ook rood weergegeven. Hierdoor is snel en makkelijk te beoordelen wat de impact van deze schaduw is.

In sommige gevallen plaatsen we ook de maximale mogelijkheden uit het vigerende bestemmingsplan als een transparant grijze volume in het 3D model. De schaduw van dit volume maken we lichtgrijs zodat ook de bijdrage van deze schaduw direct duidelijk zichtbaar is. Om alles nog overzichtelijk te houden bieden we ook de mogelijkheid aan om alle situaties apart van elkaar aan of uit te zetten, zodat vergelijken nog makkelijker wordt.

Plaatjes vergelijken niet meer nodig

duidelijke weergave schaduwen

Een bezonningsstudie laten maken

Wij hebben een interactieve schaduwsimulator ontwikkeld om een kwalitatief betere en betaalbaardere bezonningsstudie op de markt te kunnen brengen. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van schaduw en bezonning en met onze samenwerkingen en achtergronden in de architectuur en ruimtelijke ordening, kunnen we met recht zeggen dat wij specialist zijn op het gebied van bezonningsstudies.

Wij leveren de meest complete schaduw- en bezonningsstudies van Nederland

Omdat het ons minder tijd kost om te maken, bieden we een bezonningsstudie voor een concurrerende prijs aan. En voor die aantrekkelijke prijs krijg je ook nog eens veel meer mogelijkheden. Meer bezonningsstudie voor minder geld dus. Wil je weten wat het kost om van jouw project een bezonningsstudie te laten maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.